Yritysesittely

Solulight Oy on erikoistunut laadukkaiden lasivalaisimien valmistukseen erilaisiin projekteihin, kuten laivoihin, ravintoloihin ja jälleenmyyjille. Etsimme nyt uusia yhteistyökumppaneita, joiden kanssa voimme kehittää ja valmistaa uusia valaisinprojekteja ja -tuotteita.

Yrityksemme osaaminen ulottuu myös räätälöityjen valaistusohjausten suunnitteluun erilaisiin julkisen tilan kohteisiin, kuten yritysten tai hotellien auloihin. Haluamme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisia valaistusratkaisuja, jotka herättävät huomiota.

Solulight Oy on suomalainen yritys, joka on erikoistunut kierrätyslasin käyttöön ja kehittänyt oman valmistusmenetelmän siihen liittyen. Meillä on myös laaja valikoima kuitupohjaisia valaisimia, jotka sopivat erinomaisesti myös kosteisiin tiloihin.

Olemme tehneet lukuisia onnistuneita projekteja eri yrityksille, kuten Cariitille, Royal Caribbean laivoille ja ravintoloille, viimeisimpänä Turun ytimeen, Wiklundin kulman uuden terassin upea uniikki kattovalaisinkokonaisuus Sokos ketjulle. Olemme myös toimittaneet valoja Unikulma Oy:n sänkyihin ja erikoislasilaattoja Nunnauuni Oy:n varaavien takkojen pinnoittamiseen.

Toivomme, että kiinnostuit yrityksestämme ja että voisimme keskustella yhteistyön mahdollisuuksista kanssanne. Haluaisitteko kuulla lisää tai sopia tapaamisen? Odotamme innolla vastaustanne.

Yhteystiedot: 040 – 501 8637, jussi(at)solulight.fi

Räätälöityjä valaisimia ravintoloihin ja julkisiin tiloihin. Ohessa kuva kesällä 2022 toteutetusta terassivalaisinprojektista Turkuun. Uniikki, kupariputkistoa mukaileva kattovalaisin noin 100m2 alueelle.

Valaisinten 3D mallinnukset ja räätälöidyt arkkitehtuuri visualisoinnit