SOLULIGHT

Me

Olemme ryhmä Suomalaisia tuotesuunnittelijoita, yrittäjiä, lasi- ja keramiikka-alan ammattilaisia joilla on intohimo laadukkaisiin, kotimaisiin valaisimiin. Haluamme yhdistää perinteisiä, ikuisia materiaaleja uusimpaan tekniikkaan. Kaunis, aito, käsin tehty lasi ja puheohjautuva led-tekniikka mahdollistaa iättömät mutta käytettävyydeltään modernit valaisimet. 

Arctic Crystals - lasi

Arctic Crystals on kehittämämme uniikki ja ikuinen valaisinmateriaali. Se on valmistetaan yli 800 asteen kuumuudessa, sulattamalla tuhansia pieniä lasipaloja toisiinsa. Kuumuudessa pyöristyneet lasisirut siroavat valoa kuin jääkristalit, lasikuitujen ja ledien synnyttämässä valossa.

Ekologisuus

Käytämme valaisimissa itsevalmistamaamme kierrätyslasia ja energia tehokkaita led-valon lähteitä. Valot on säädettävissä sammumaan automaattisesti minimoiden sähkön kulutusta.

Suomessa valmistettu

Tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Valaisinten lasiosat valmistetaan kierrätysmateriaalista sulattamalla yli 800 asteessa.

Toimitus nopeasti ja turvallisesti

Toimitamme tuotteet suoraan valittuun osoitteeseen. Hinta määrittyy automaattisesti ostettavien tuotteiden määrän ja painon mukaan. Toimitushinta näkyy yhteenvedossa ennen maksamista.

Turvallinen ostaminen

Käytämme luotettavia, kansainvälisesti sertifioituja maksunvälittäjiä. Tuotteissa on aina takuu ja vastaamme Suomeksi kaikkiin tiedusteluihin.